Welkom

Welkom!! Dit is de blog van de mediatheek van de Sociale School Heverlee / Hogeschool UCLL.

Zoeken in deze blog:

vrijdag 23 november 2012

Dag van de cultuureducatie: thema meesterschap & engagement



CANON Cultuurcel (Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming), het Vlaams Ministerie van Cultuur, Jeugd, Sport en Media, Cultuurnetwerk Nederland, Kunstencentrum Vooruit in Gent, kunstencampus deSingel in Antwerpen en BOZAR in Brussel slaan jaarlijks de handen in elkaar voor de Dag van de Cultuureducatie.
Op 29 januari 2013 gaat de volgende editie van dit evenement door in de Vooruit te Gent. Dit jaar staan de thema’s meesterschap & engagement centraal.
"Hoe neem je vanuit je eigen meesterschap als leraar, kunstenaar, schrijver, cultuurhuis, … een engagement op naar de ander/de maatschappij? Hoe kan je zelf een verschil maken of anderen in beweging zetten? Ook dit jaar bieden we een waaier van lezingen, sessies en debatten aan, met o.a. Jane Davis, Koen Vanmechelen, Pedro De Bruyckere, Leo Bormans, Alain Platel, Michaël De Cock en Myriam Stoffen. Het avondprogramma sluit dit jaar aan bij ‘Uitgelezen’, het literair programma van de Vooruit. Uitgelezen is een levend boekenprogramma van de Vooruit vóór en dóór lezers! Voor de gelegenheid nodigt Uitgelezen, naast de vaste panelleden Anna Luyten en Jos Geysels, enkele bijzondere gasten uit. Alain Platel tekent alvast present.

Wil je verder op de hoogte blijven van deze inspirerende hersenspinsels of andere nieuwe feiten over de Dag van de Cultuureducatie 2013? Laat dan hier je emailadres achter, word fan van onze facebookpagina Dag van de Cultuureducatie en/of zoek op twitter-hashtag #dce2013." (bron: website dagvandecultuureducatie.be)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten