Welkom

Welkom!! Dit is de blog van de mediatheek van de Sociale School Heverlee / Hogeschool UCLL.

Zoeken in deze blog:

maandag 9 februari 2015

Vormingsdag "Sleutels voor verstandig consumeren"

"In overleg met het Vlaams Centrum Schuldenlast en het Steunpunt voor de Diensten Schuldbemiddeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest besloot de Economische Inspectie ook dit jaar een gelijkaardige gratis vormingsdag te organiseren die zich in het bijzonder richt tot maatschappelijk werkers van OCMW's en CAW’s. Juristen en andere medewerkers die interesse hebben, zijn uiteraard ook van harte welkom.
De vorming zal ook nu worden opgezet volgens het train-the-trainerprincipe. Het doel is dat niet alleen de deelnemer de aangereikte informatie kan gebruiken maar ook dat hij of zij deze informatie doorgeeft aan de collega's en/of cliënten. Dit jaar zullen er praktische informatie en tips verschaft worden voor het geval iemand geconfronteerd wordt met consumentenproblemen inzake garantie, betalingsdiensten en kopen op het internet. Er is ook een panelsessie voorzien waar je vragen kan stellen over andere mogelijke consumentenproblemen. De deelnemers zullen ter plaatse didactisch materiaal ontvangen.
De Nederlandstalige sessie vindt plaats op 4 maart 2015 in het Atriumgebouw, Vooruitgangstraat 50, 1210 Brussel (van 9h00 tot 16h20). Tijdens de middagpauze wordt een gratis broodjeslunch aangeboden.
Klik hierna voor het volledige programma.
Inschrijven kan voor 20 februari 2015 via het online inschrijvingsformulier." (Bron: E-Zine Vlaams Centrum Schuldenlast 4/2/2015)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten