Welkom

Welkom!! Dit is de blog van de mediatheek van de Sociale School Heverlee / Hogeschool UCLL.

Zoeken in deze blog:

vrijdag 1 juni 2018

Mind the gap ! : samen prioriteiten bepalen voor het onderzoek rond terugkeer naar werk na langdurige arbeidsongeschiktheid

Mind the gap ! : samen prioriteiten bepalen voor het onderzoek rond terugkeer naar werk na langdurige arbeidsongeschiktheid / Stefan Gijssels. Koning Boudewijnstichting, 2018.

"Voor de Koning Boudewijnstichting was het doel van het project om één methode van ‘priority-setting’ te ontwikkelen die op andere onderzoeksdomeinen kan toegepast worden. Daartoe worden drie pilootprojecten gelanceerd. Eén daarvan wordt in onderhavig rapport toegelicht. De Koning Boudewijnstichting zal een publicatie ontwikkelen en verspreiden aan de hand van de ervaring van de 3 projecten.
Voor het Kenniscentrum Arbeidsongeschiktheid van de dienst voor uitkeringen van het RIZIV (verder genoemd kenniscentrum) was het doel om op basis van een dialoog tussen verschillende stakeholders prioriteiten in onderzoeksonderwerpen te kunnen identificeren. Het doel was om te kijken welke onderwerpen volgens de verschillende groepen stakeholders de meest relevante zijn om te onderzoeken. Vervolgens hebben de vertegenwoordigers van het kenniscentrum geanalyseerd welke onderwerpen effectief nieuw zijn, welke reeds onderzocht zijn maar bij de doelgroep onvoldoende gekend of welke behoren tot het bevoegdheidsdomein van andere instellingen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten