Welkom

Welkom!! Dit is de blog van de mediatheek van de Sociale School Heverlee / Hogeschool UCLL.

Zoeken in deze blog:

vrijdag 27 november 2015

10 jaar Popthesisprijs!

Op donderdag 10 december reikt Poppunt in de Gentse Handelsbeurs voor de 10e keer de Popthesisprijs uit: een bekroning voor de beste bachelor- en masterscriptie over het brede (pop)muziekveld.

Met de Popthesisprijs wil Poppunt een hart onder de riem steken van de studenten die elk jaar veel tijd en energie steken in een eindwerk over (pop)muziek. De resultaten van dat harde werk willen we dan weer terugkoppelen naar de muzieksector. Een professionele jury (Annelies Moons, Marc Steens, Wouter Degraeve, Gert Keunen, Tijs Vastesaeger, Gunter Van Assche, Pedro Debruyckere) boog zich over de inzendingen en maakt op donderdag 10 december om 16u in de Gentse Handelsbeurs de winnaars bekend.

Een greep uit de kanshebbers: een onderzoek naar de financiële situatie van Vlaamse muzikanten, een situatieschets van de rol van vrouwen in de Vlaamse muziekbusiness, een auteursrechtelijk onderbouwd verhaal over de troebele grens tussen inspiratie en plagiaat, een beschrijving van de rol van het internet en digitalisering in de relatie tussen muzikant en zijn fanbase, onderzoek naar product placement in muziekvideo’s, een onderzoek naar de willingness to pay voor streamingdiensten, etc.

Na de uitreiking van de Popthesisprijs ben je ook welkom op de officiële openingsreceptie van Glimps om 18u.

LET OP: deze uitnodiging geef je geen toegang tot het conferentie- of avondprogramma van Glimps. Een delegate pass koop je hier (aan €60 ipv €70!), avondtickets kan je hier kopen.

Meer info vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten