Welkom

Welkom!! Dit is de blog van de mediatheek van de Sociale School Heverlee / Hogeschool UCLL.

Zoeken in deze blog:

zaterdag 13 maart 2021

Week van de 4de Pijler van 3 tot en met 8 mei 2021

"Van maandag 3 mei tot en met donderdag 6 mei elke avond een inspirerende online-lezing. Van 19u30 tot 21u met telkens voldoende tijd om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de spreker. De thema’s zijn nog niet allemaal gekoppeld aan een datum, maar we hebben het over kinderrechten en samenwerken met diasporaorganisaties. En en we kijken met een kritische Afrikaanse bril naar internationale solidariteit.

Schrijf je hier in

DAG VAN DE 4DE PIJLER: 8 MEI 2021
Zorg dat je er zeker bij bent op zaterdag 8 mei in de voormiddag. Dan sluiten we deze week af met onze gekende ‘Dag van de 4de Pijler’. Tijdens een gebalde plenaire sessie van 10u tot 11u30 pik je onmisbare en inspirerende informatie op voor je 4de Pijlerwerking. Nadien kan je naar keuze deelnemen aan één van vier inspirerende infosessies. We eindigen uiterlijk om 13u.

Het voorlopige programma:
Welkom vanaf 9u45 met muziek. Plenair deel (10u tot 11u30) met onder andere: Van liefdadigheid naar rechtvaardigheid: Een eigentijdse kijk op internationale solidariteit door Els Hertogen. Wat betekent corona voor onze werking en onze projecten? Sara Kinsbergen brengt kort de resultaten van haar onderzoek naar de impact van Corona op 4de Pijlerorganisaties. Panelgesprek over die impact en vooral: hoe gaan we hiermee verder? Nieuws voor jouw 4de Pijlerwerking Wie o wie zijn de winnaars van onze fotowedstrijd? 4 parallelle infosessies (11u45 tot 12u45) Moderne beeldvorming: aan wat moet je allemaal denken? Wat kan jij doen voor mensenrechten in de wereld? Hoe jouw fondsenwerving digitaliseren? In gesprek met Els Hertogen over internationale solidariteit van vandaag en de toekomst. 13u – Einde"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten